-10%  Tik internetu
Gelinis insekticidas skruzdėlėms MKDS Imidasect Ants masalo padėkliuke, 1,4 g Gelinis insekticidas skruzdėlėms MKDS Imidasect Ants masalo padėkliuke, 1,4 g
Prekės tipas Gelis
Kiekis pakuotėje, kg 0.0014
Prekės ženklas MKDS
Svoris, g 1.4
Naudojimo instrukcija Gelinis insekticidas masalo padėkliuke faraoninėms (namuose) ir argentininėms (lauke) skruzdėlėms naikinti.Nuodų veiklioji medžiaga imidaklopridas, prisijungia prie vabzdžio neuronų. Šis prisijungimas sukelia nervų impulsų perdavimo sutrikdymą, kuris yra mirtinas šiems vabzdžiams. Skruzdėles traukia maistinės medžiagos, esančios jauke. Skruzdėlės išnešioja gelį ir juo užkrečia savo gentainius, sukeliant apsinuodijimą per sąlytį ir virškinimą nepriklausomai nuo jų išsivystymo stadijos (kiaušinėliai, lervos, nimfos, lėliukės, suaugėliai).
Savybės Prieš pradedant naudoti biocidinį produktą, pašalinti visus įmanomus skruzdėlių maisto šaltinius (atliekas, maisto likučius...) iš skruzdėlių buvimo vietų tam, kad užtikrinti, jog skruzdėlės būtų priviliojamos gelio ir tikrai jį suvartotų. Dėkite padėkliukus su masalu šalia skruzdžių takų, įėjimo taškų ir jų lizdų. Padėkliukus su masalu tikrinti kartą per savaitę. Jei reikia, padėkliukus su masalu pakeisti nauju. Produkto nenaudoti ten, kur jį gali pasiekti tiesioginiai saulės spinduliai ar šilumos šaltiniai (pvz. nedėti po radiatoriais).
Vengti nuolatinio (nenutrūkstamo) produkto naudojimo. Jei skruzdėlių nemažėja nepaisant produkto naudojimo pagal nurodytas instrukcijas, susisiekti su kenkėjų kontrolės ekspertais. Informuoti tiekėją, jei produktas yra neveiksmingas. Kai produktas naudojamas lauke, jis turėtų būti naudojamas ant grindinio (produkto nenaudoti ant plikos žemės).
Vengti nereikalingo kontakto su produktu. Netinkamas produkto naudojimas gali pakenkti sveikatai. Produktu neužteršti maisto ir pašarų, maitinimo įrankių, ar paviršių, kur laikomi maisto produktai. Laikyti biocidinį produktą atokiai nuo maisto, gėrimų ir pašarų. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje.

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Gelinis insekticidas skruzdėlėms MKDS Imidasect Ants masalo padėkliuke, 1,4 g

Prekės kodas: 1981742
Kaina:
E-parduotuvėje
3,86 € / vnt.
4,29 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
4,29 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 21 vienetas
Pilkalnio g. 3, Vilnius - 8 vienetai
Pergalės g. 36, Vilnius - 18 vienetų
Vilkpėdės g. 12, Vilnius - 0 vienetų
Ateities g. 15, Vilnius - 13 vienetų
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 23 vienetai
Raudondvario pl. 205, Kaunas - 9 vienetai
Šilutės pl. 83A, Klaipėda - 0 vienetų
Pramonės g. 7, Šiauliai - 17 vienetų
Klaipėdos g. 170R, Panevėžys - 7 vienetai
Santaikos g. 26B, Alytus - 9 vienetai
J. Basanavičiaus g. 6, Utena - 12 vienetų
Novočėbės k. 3, Kėdainiai - 12 vienetų
Kauno g. 160, Marijampolė - 10 vienetų
Skuodo g. 41, Mažeikiai - 6 vienetai
Tiekimo g. 4, Biržai - 0 vienetų
Žemaičių g. 2, Raseiniai - 0 vienetų
Pramonės g. 6E, Šilutė - 0 vienetų
Gedimino g. 54, Tauragė - 0 vienetų
Kęstučio g. 20, Telšiai - 0 vienetų
Veteranų g. 11, Visaginas - 0 vienetų
Baravykų g. 1, Druskininkai - 0 vienetų
Vilniaus g. 89D, Ukmergė - 0 vienetų
K. Donelaičio g. 17, Rokiškis - 0 vienetų
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų