-7%  Tik internetu
Montavimo putų pistoletas PENOSIL PREMIUM P1 Montavimo putų pistoletas PENOSIL PREMIUM P1
Pagrindinės savybės Su putų pistoletu ekonomiškai naudosite putas, kadangi yra galimas dozavimas. Putų pistoletas turi ilgą vamzdį gilioms jungtims. Atsparus tirpikliams. Rankena dengta lengva guma. Universalus adapteris su teflonine danga iš išorės palengvina valymą.
Naudojimo sritys Ekonomiškas sandarinimo putų naudojimas. Lengvas, greitas, saugus ir tikslus durų, langų, palangių, izoliacinių plokščių ir kitų statybinių medžiagų taip pat konstrukcijų sandarinimas ir montavimas.
Naudojimo instrukcija Gerai supurtykite putų aerozolinį balionėlį ir kuo greičiau įdėkite jį į pistoleto adapterį, kad išvengtumėte putų nutekėjimo. Dėl putų tankio (arba klampumo) pokyčių putos gali nutekėti iš adatos sandariklio reguliavimo varžto.
Apribojimai Putų pistoletą reikia naudoti tik su tam skirtomis sandarinimo putomis. Putų pistoleto negalima lankstyti, mėtyti, palikti po sunkiais daiktais ar naudoti kaip plaktuką. Jokiu būdu nenukreipkite pistoleto tiesiai į save arba kitus asmenis
Patarimai Jeigu sandarinimo darbus atlikote, bet neišnaudojote visų putų, putų pistoletą galite palikti užsuktą ant putų balionėlio. Vėl galite naudoti putų balionėlį 14 dienų laikotarpyje, neišimdami balionėlio iš pistoleto.
Prekės tipas Montavimo putų pistoletas
Prekės ženklas PENOSIL

Pateiktos prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės, todėl gali neatitikti realios prekių ir jų pakuotės išvaizdos, komplektacijos, spalvos ar formos. Prekės aprašymas (ar video medžiaga su aprašymu) yra bendrinio pobūdžio, jame nebūtinai paminėtos visos prekės savybės. Prekių likutis ar kainos internetinėje parduotuvėje bei fizinėse parduotuvėse tam tikrais atvejais gali nesutapti, prašome vadovautis ta kaina, kuri galioja pirkimo metu.

Montavimo putų pistoletas PENOSIL PREMIUM P1

Prekės kodas: 2421109
Kaina:
E-parduotuvėje
23,20 € / vnt.
24,95 € / vnt.
Fizinėje parduotuvėje
24,95 € / vnt.
Pirkti išsimokėtinai:
Klix logo

Mokėkite dalimis su „Klix”

SBL logo

Mokėkite dalimis su „SB lizingu”

Reikia didesnio kiekio?
Susisiekti su didmenos vadybininku
El. parduotuvė - 7 vienetai
Kauno r., Narsiečių k., Vytauto g. 183, Kaunas - 8 vienetai
Šaltupės g. 64, Zarasai - 0 vienetų